21 novembra @ 9:00 – 15:00
Program:
9:00 – 11:30
FOODIE POS
- riešenie pre reštaurácie, kaviarne a iné stravovacie zariadenia
- mobilný čašník – efektívnejšia a rýchlejšia práca pri objednávkach
- „All in one“ čašník – vyúčtovanie hosťa priamo pri stole
COOKMAN
- zlepšenie organizácie práce kuchárov pri príprave jedál
- lepší prehľad o stave objednávok na všetkých strediskách
LOYALMAN
- budovanie vernostného systému pre hostí
- automatizácia procesu zamestnaneckého stravovania
Plánovanie akcií
- príprava cenovej ponuky priamo pri objednávaní akcie
- automatický proces odťažovania skladov
- vyčíslenie ekonomického výsledku akcie
EDI príjemky
- efektívne a rýchle prijímanie tovaru na sklad bez nutnosti manuálneho zadávanie položiek
11:30 – 12:30
Prestávka na obed
12:30 – 15:30
Individuálne otázky a odporúčané postupy riešenia
- príjem tovaru a výdaj na jednotlivé strediská
- odpočty pokladní
- inventúra
- uzávierka mesiaca na jednotlivých strediskách
- oprava vystavených dokladov